2022-03-11 12:07:14• hírek • Szatmár.ro

Orientációs nap a Refiben: a rendezvényszervezés alapjaival ismerkedtek a diákok

Orientációs napot szervezett március 11-én az Iparosotthonban a Református Gimnázium diáktanácsa az iskola XI. és XII. osztályos diákjai számára.

A ReDT ez alakalomra Butka Gergő rendezvényszervezőt, a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ igazgatóját hívta meg, hogy a rendezvényszervezéssel kapcsolatos legfontosabb alapismeretekkel lássa el a jelenlévő diákokat.

Az előadásra nagy volt az érdeklődés, a diákok pedig feszült figyelemmel hallgatták az előadó szavait, aki igyekezett nagy vonalakban vázolni, hogyan kell megvalósítani egy rendezvényt, az ötlet megszületésétől az utólagos köszönő e-mailekig.

Mint elmondta, ezek olyan lényeges és alapvető információk, amelyek egy gólyabál, egy iskolai projekt vagy bármilyen más rendezvény megszervezéséhez jó támpontot tudnak nyújtani.

Szeremi Júlia, az iskola történelem szakos tanára szerkesztőségünknek elmondta, az Orientációs nap csütörtöki előadása csak egy volt az második félévre tervezett előadások közül, hiszen az elkövetkező hetekben a VIII., IX. és X. osztályos diákok számára is szeretnének hasonló, hasznos előadásokat szervezni, de hogy milyen témában, azt még a későbbiekben fogják eldönteni. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: